http://www.bildexpert.se/

Överlägsen Produkt Osprey Tempest 30 Väskor qfPItiNQ

  • 893 antal i lager

s.kr928  s.kr444
Spara: 52% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Överlägsen Produkt Osprey Tempest 30 Väskor qfPItiNQ
Överlägsen Produkt Osprey Tempest 30 Väskor qfPItiNQ

Osprey Tempest 30 är en lätt, bekväm och hållbar ryggsäck särskilt anpassad för kvinnor med höftbälte, sele och ryggpanel som är ergonomiskt utformade. Ryggsäcken har en ren och modern design och är en ryggsäck för alla äventyr samt är mångsidig och gjord för att passa i bergen. Den rymmer allt du behöver under långa dagar ute i det fria samt den nya räfflade AirScape-ryggpanelen är smart utformad med sömlösa kroppsnära bärremmar från rygg till höftbälte. Systemet ökar luftgenomströmningen och gör ryggsäcken ännu bekvämare att bära. Packningen sitter tätt intill kroppen och belastningen fördelas jämt över höfterna.

Tempest 30 har en justerbar rygglängd, vilket gör att du kan ställa in ryggsäcken så att den passar dig perfekt och blir så bekväm att bära som möjligt. Ryggsäcken är också fullt utrustad med innovativa lösningar som Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar, två öglor för isyxa och InsideOut-kompressionsremmar. I fickorna med dragkedja på höftbältets båda sidor kan du förvara mindre saker som du behöver komma åt snabbt som exempelvis telefon, energitillskott eller GPS samt ovanpå locket finns ytterligare en praktisk ficka för handskar, mössa, karta och annat som du behöver ha lättillgängligt. På ryggsäckens framsida finns en lite större PowerMesh-ficka där du kan förvara en våt jacka eller ett extra lager ombyte.

När du är aktiv så är det viktigt att du dricker och därför är det enkelt att fylla på vätskeförrådet via det utvändiga facket med upphängningsögla. Andra praktiska egenskaper är en invändig säkerhetsklämma för nycklar, en invändig kompressionsrem, fäste för cykellampa, bröstrem med visselpipa etc. Osprey Tempest 30 är kompatibel med alla Hydraulics-vätskesystem och regnskyddet High Vis Raincover storlek S.

Produktfakta:

Max mått: 57 x 28 x 27 cm
Vikt: 0,86 kg Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

Överlägsen Produkt Osprey Tempest 30 Väskor qfPItiNQ

Relaterade Produkter

 
  • Contact Information