http://www.bildexpert.se/

Exklusiv Anpassning Norröna Wool T-Shirt Men Caviar Tröjor 0OyOmHEY

  • 853 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,268  s.kr286
Spara: 77% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Exklusiv Anpassning Norröna Wool T-Shirt Men Caviar Tröjor 0OyOmHEY

Norröna Wool T-Shirt Men är en skön, funktionell underställs-t-shirt i herrmodell, som passar perfekt för alla möjliga friluftsaktiviteter oavsett väder, säsong eller intensitet. Det temperaturreglerande ullmaterialet har bra andningsförmåga och består av 89% merinoull, som ger en mjuk och skön känsla, och 11% polyamid, som gör materialet mer slitstarkt och snabbtorkande.

Materialet väger 170 gr/m2, vilket är den bästa tjockleken för att reglera kroppstemperaturen under alla årstider med olika aktivitetsnivåer, och säkerställer även att du håller dig varm också när du är blöt. Det ger dig också ett naturligt skydd mot mikrobiell tillväxt, vilket i sin tur minskar dålig lukt. Norrönas merinoull är helt naturlig och kommer från mulesingfria får uppfödda på gräs, vatten, solsken och regn i Australien.

Material: 89% Merinoull/11% Polyamid, 17,5 mikron

Användningsområden:
Resa med ryggsäck, storväggsklättring, vardagsbruk, klättring, allmänna friluftsaktiviteter, glaciärvandring, terränglöpning och vandring.Exklusiv Anpassning Norröna Wool T-Shirt Men Caviar Tröjor 0OyOmHEY

 
  • Contact Information