http://www.bildexpert.se/

Värt Att Köpa Norröna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Women Vintage Indigo Jackor HkkJGhhk

  • 976 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,268  s.kr964
Spara: 24% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Värt Att Köpa Norröna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Women Vintage Indigo Jackor HkkJGhhk

Norröna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Women är en avancerad skaljacka för kvinnor som sedan premiären 2004 bara blivit bättre och mer populär. Den senaste modellen innehar många funktioner som på den tiden inte var standard, såsom en mer åtsittande passform och höga bröstfickor som är lättare att komma åt vid användning av sele, men har även aktualiserats för att ge både äventyrliga friåkare och dig som letar efter ett extremt hållbart ytterlager den perfekta jackan.

Jackan är gjord med det nya, hållbara och extremt slitstarka Gore-Tex Pro-membranet som gör dig redo för de mest utmanande väderförhållanden och terränger, medan det återvunna yttermaterialet har ökad andningsförmåga jämfört med tidigare upplagor. Andra praktiska detaljer är justerbara muddar med kardborre, integrerade handledsvärmare och en bröstficka.

Egenskaper:
º Extremt slitstarkt och hållbart ytterlager
º Gore-Tex ger utmärkt väderskydd och andningsförmåga
º Utvecklad för friåkning, skidor och snowboard
º Ventilation under armarna för ökad komfort

Material:
Gore-Tex Pro
Gore-Tex-membranet har ett foder i textil som minskar vikten och gör att materialet tar mindre plats. Det förbättrar dessutom fuktavledningen och minimerar slitaget samtidigt som plagget blir slitstarkt och vattentätt. Det perfekta stormskyddsmaterialet.Värt Att Köpa Norröna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Women Vintage Indigo Jackor HkkJGhhk

 
  • Contact Information