http://www.bildexpert.se/

Varm Sälj 2019 Mode Houdini Ws Wooler Halfzip College Grey Tröjor jZBbE4bg

  • 951 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,254  s.kr286
Spara: 77% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Varm Sälj 2019 Mode Houdini Ws Wooler Halfzip College Grey Tröjor jZBbE4bg
Varm Sälj 2019 Mode Houdini Ws Wooler Halfzip College Grey Tröjor jZBbE4bg

Houdini W's Wooler Halfzip är ett långärmat mellanlager i merinoull för kvinnor och fungerar lika bra på klätterväggen och toppturen som på den lokala kaffebaren. Med en kort dragkedja och jersey-liknande utsida är detta en minimalistisk tröja till utseendet samt grid-konstruktionen på insidan värmer skönt och skapar en luftig känsla mot huden.

Wooler Half Zip använder sig av mekanisk stretch, det vill säga att mönsterkonstruktionen är anpassad för att lyfta fram ullens naturliga flexibilitet. På så sätt elimineras behovet av syntetfibrer som annars tillsammans med ullen hade gjort tröjan svår att återvinna. En annan fördel med ull är dess naturliga förmåga att motverka odör. När du varit ute på berget en lång vårdag, häng bara ut tröjan på vädring och låt luften göra smutsgörat istället för tvättmaskinen. 

Egenskaper:
º Effektiv fukttransport för ett stabilt mikroklimat
º Utmärkt vikt- och värmeförhållande
º Tillverkad av förnybara och biologiskt nedbrytbara fibrer
º Komfortsömmar placerade utanför friktionsområden

Material:

Wooler Gridmerino
En ny dimension av organisk ull som kombinerar mjuk merino ull med en teknisk grid konstruktion. 100% merinoull, 17,50μm. Ullen är ZQ-spårbar från Nya Zeeland. Certifierad av EMMAS (EU Eco-Management and Audit Scheme).Varm Sälj 2019 Mode Houdini W's Wooler Halfzip College Grey Tröjor jZBbE4bg

 
  • Contact Information